Ingrediente:

  • 1 litru de ulei
  • 30 de cepe
  • 30 de ardei grasi
  • 5 kg.de rosii (sau 40 de rosii)
  • 20 de bucati de vinete
  • 1 lingura de zahar.

Cum se procedeaza:

  1. Se pune uleiul la incins intr-o cratita destul de mare.
  2. Cand uleiul este fierbinte se adauga ceapa taiata ‘fluture’, se prajeste pana se rumeneste si se adauga ardeiul taiat patratele.
  3. Este gata cand uleiul iese deasupra.
  4. Se adauga rosiile decojite si taiate sferturi (se poate adauga bulion daca nu aveti rosii).
  5. La sfarsit se adauga vinete coapte si tocate, sare, piper, si o lingura de zahar.
  6. Se toarna fierbinte in borcane, se leaga si se pune la ‘pat’ – se invelesc borcanele in prosoape si se lasa la racit.
Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.