Cum se prepara vinul fiert? Simplu! Pentru ca vinul este ingredientul principal, iar combinatiile de condimente sunt nenumarate, e dificil de dat gres cu reteta de vin fiert.

Este preferabil ca la prepararea vinului fiert sa se foloseasca un vin puternic, corpolent. Desigur, daca nu aveti unul in camara, este foarte bun si un vin simplu, chiar varsat.

Combinatiile de condimente si fructe sunt, de asemenea, subiective.

Pentru un vin fiert aromat este preferabila folosirea a maxim 2-3 condimente, pentru a nu eclipsa gustul vinului. Scortisoara, cuisoare, anason, piper negru, condimentele se pot imbina dupa preferinte.

Fructele, de asemenea, pot fi fierte in vin si servite impreuna cu bautura, sau pot fi filtrate si folosite doar ca decor pentru cana de vin fiert. In reteta de mai jos am folosit doar portocala si lamaie, dar se pot folosi cu succes si merele.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.