Ingrediente:

6 kg. fasole verde
6 kg. morcovi
3 kg. ceapa
4 kg. ardei gras
2 kg. ardei capia
4 kg. vinete
4 kg. dovlecei
2 verze
800 g. sos de rosii
1 litru de ulei
sare si piper

Cum se prepara:reteta de ghiveci de legume
Se spala legumele, se curata si se taie fiecare bucatele.
Se pun apoi la fiert, separat.
Cand au fiert, se pun toate impreuna intr-o oala si se mai lasa la fiert impreuna cu 1 litru de ulei.
Se adauga pasta de tomate, sare si piper dupa ce mai da cateva clocote.
Se pune ghiveciul in borcane si se capseaza.
Se sterilizeaza borcanele intr-o cratita timp de 30 de minute din clipa in care apa incepe sa fiarba.
Se lasa borcanele la racit inainte de a se pune in camara.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.