Ingrediente:

5 lamai verzi
2 oua
100 g. gelatina
500 g. branza dulce
100 g. zahar

Cum se procedeaza:
spuma de lamaieSe amesteca galbenusurile cu zaharul, branza si coaja rasa de la 2 lamai.
Cele 3 lamai ramase se decojesc, se taie bucatele si se amesteca in crema de branza.
In prealabil, gelatina se inmoaie in 4 linguri de apa, dupa care se amesteca cu zeama de la 2 lamai, se fierbe cateva secunde, se lasa putin la racit si se amesteca cu crema de branza.
Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu crema de branza.
Se tine la frigider 1-2 ore pana se intareste.
La servire se poate orna cu felii de lamaie.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.