Ingrediente:

  • 500 g. ceapa
  • 500 g. ardei gras
  • 500 g. gogosari
  • 500 g. mere
  • 500 g. telina
  • 500 g. patrunjel
  • 500 g. morcovi
  • 500 g. conopida
  • 500 g. gogonele
  • 1 litru de otet
  • 2 linguri de sare
  • 3 linguri de zahar
  • piper
  • 400 g. mustar
  • 1/2 litru de ulei

Cum se prepara:

  1. Se curata legumele si se taie feliute, merele se rad.
  2. Se pune la fiert otetul cu sarea, piperul si zaharul si se oparesc pe rand legumele cate 2-3 minute.
  3. Se lasa apoi la racit.
  4. Se prepara o maioneza din mustar si ulei care se toarna apoi peste legumele racite.
  5. Se pune salata in borcane si se inchid ermetic.
Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.