Ingrediente:

4 banane
200 ml. de lapte de vaca si 200 ml. lapte de cocos (sau 400 ml. lapte de vaca)
80 g. de orez
2 linguri de zahar
sucul de la o lamaie
zahar vanilat
un varf de sare

Cum se prepara:
Se fierbe tot laptele cu un varf de sare.
Se adauga apoi orezul si se lasa sa fiarba.
Se adauga apoi zaharul si se amesteca bine, apoi se lasa la racit.
Se ia jos o bucata din coaja de banana si se scoate toata pulpa.
Se taie rondele si se stropeste cu sucul de lamaie.
Se umple apoi coaja de banana ramasa cu orezul si cu rondelele de banana.
Se presara cu zahar vanilat si se serveste.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.