Ingrediente:

  • 1 kg. struguri (preferabil fara seminte)
  • 600 g. zahar
  • 100 g. stafide
  • 100 g. migdale
  • 100 g. nuca (fara coaja)
  • sucul de la o lamaie

Cum se prepara:marmelada de struguri

  1. Se pune la fiert 1 litru de apa, zaharul si sucul de lamaie.
  2. Se adauga apoi strugurii spalati bine si se lasa la fiert jumatate de ora.
  3. Migdalele si nucile se prajesc putin si se decojesc pe cat posibil.
  4. Se adauga apoi si ele in cratita cu struguri, impreuna cu stafidele si se mai lasa 15-20 de minute.
  5. Se pune apoi gemul in borcane care se inchid ermetic.
Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.