O alta gustare de cartofi, de data aceasta sub forma de soufflè:

Ingrediente:

cativa cartofi
smantana
branza rasa
oregano
30 g. unt

Cum se prepara:
Cartofii se fierb si se zdrobesc.
Se amesteca cu smantana pana se obtine o crema densa.
Se sareaza si se adauga branza rasa.
Se pune apoi amestecul intr-o forma si se pun bucatele de unt si oregano deasupra.
Se da la cuptor 15 minute si se serveste impreuna cu branza sarata.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

5 comentarii: “Gustare rapida cu cartofi

  1. Ar trebui sa faci tu poze la aceste retete pentru a ne da o idee la ce iese, nu luate de pe net , in rest retetele sun exceptionale si te felicit pentru crearea acestui site

  2. Salut Alex, bine ai venit si multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
    Personal, stau prost la capitolul facut poze cat de cat bune si pana nu demult nici nu aveam un aparat foto cat de cat OK dar ai dreptate, ar trebui sa mai pun si din pozele mele.
    Ca sa ai o idee de ce prefer pozele acestea in locul celor care le fac eu, arunca un ochi aici: http://adryblog.net/all-recipes-in-pictures/
    Nu arata chiar tip-top 😛

    1. paaaaai ai putea sa pui la poza principala o poza de pe net si pe pagina de reteta sa pui pozele reale

  3. Buna Niko 🙂
    Pai, cantitatile le poti pune dupa ochi, cat consideri ca este de ajuns.
    Eu folosesc cam 3-4 cartofi, la care adaug cam 4-5 linguri de smantana (depinde si cat sunt de mari cartofii, ma iau dupa consistenta amestecului de cartofi cu smantana).
    Branza rasa – deobicei pun cat incape intr-un pumn, dar se poate pune si mai multa, depinde de gustul fiecaruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.