Crochetele se pot servi atat ca aperitiv cat si ca ‘snack’, atat reci cat si calde. Sunt usor de facut si sunt foarte bune!

Ingrediente:

200 g. de cartofi
200 g. de cascaval
2 oua
2 lingurite de mac
1 lingurita de busuioc
cimbru
100 g. de pesmet
ulei
sare si piper

Cum se prepara:
Se fierb cartofii si se zdrobesc.
Se amesteca cu cascavalul ras, ouale, busuioc, cimbru, sare si piper.
Se amesteca pesmetul cu macul si se aseaza intr-o farfurie.
Se fac bilute din aluat, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei pana devin aurii.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

2 comentarii: “Crochete cu cascaval

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.