Ingrediente:

1 kg varza
200 g smantana
100 ml lapte
1 lingura faina
1 legatura marar tocat
100 ml ulei
sare

Cum se procedeaza:varza dulce cu smantana
Se curata varza de foile exterioare si se toaca.
Se presara cu sare si se lasa cca. 15 minute, apoi se preseaza ca sa se scurga zeama si se fierbe.
Dupa ce fierbe, se scurge.
Intr-o cratita se pune uleiul, se incinge, se pune varza si se presara faina.
Se toarna si laptele si se amesteca, pana nu mai sunt cocoloase.
(ca alternativa, se poate prepara intai sosul cu faina si se adauga varza dupa)
Se adauga apoi smantana si mararul.
Se da cratita la cuptor si se lasa pana scade zeama.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.