Ingrediente:

1 kg. de cartofi
2 cepe
4 linguri de ulei
1 lingura de zahar
un pahar de supa de legume
1/2 pahar otet
sare, piper
3-4 fire de ceapa verde
100 g. masline

Cum se procedeaza:salata de cartofi
Se fierb cartofii fara coaja. Se curata ceapa si se toaca.
Pentru marinata se incinge uleiul si se prajeste ceapa.
Se presara zahar si se lasa sa se caramelizeze.
Se stinge cu supa si cu otet, se sareaza, se pipareaza si se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic.
Se scurg cartofii si se taie.
Se aseaza totul intr-un castron, se stropeste cu marinata si se lasa apoi salata acoperita 1-2 ore, ca sa se patrunda.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.