Ingrediente:

pentru aluat:

200 g de faina
2 oua

pentru umplutura:

1 ceapa mica
1 conserva de ciuperci
1 catel de usturoi
1 ou
2-3 linguri de pesmet
branza sarata rasa

Se prepara aluatul: reteta de ravioli
Se varsa faina intr-un castron sau chiar pe masa si se formeaza un cuib. Se
adauga ouale in cuib si se framanta aluatul timp de 10 minute (aproximativ).
Se lasa apoi aluatul sa se odihneasca 1/2 de ora.

Intre timp se prepara umplutura:
Se toaca ceapa marunt si se pune la prajit cu usturoiul tocat. Se adauga apoi
ciupercile taiate marunt marunt. Se lasa pe foc pana scade apa, apoi se lasa sa
se raceasca. Se amesteca apoi ciupercile cu oul, pesmetul si branza rasa.

Se intinde apoi aluatul si se taie fasii cat de cat largi.
Cu ajutorul unei lingurite se adauga pe fasii, la intervale egale, umplutura.
Se acopera apoi fasia cu umplutura cu partea de fasie de aluat ramasa libera.
Se apasa bine ca sa se lipeasca, apoi se taie fiecare pachetel cu umplutura
separat.

Se pun la fiert ravioli si se servesc cu smantana deasupra.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.