Ingrediente:

2 dovlecei
200 g. malai
50 g. unt
200 g boabe de porumb fiert
1/2 kg de rosii
2 lingurite cimbru uscat
150 g cascaval

Mod de preparare:mamaliga la cuptor cu legume
Se fierb dovleceii in apa cu sare.
Dupa ce au fiert, se scot din apa si se adauga malaiul in oala.
Se lasa la fiert amestecand des pana se ingroasa.
Se adauga apoi untul in mamaliga si se amesteca.
Se aseaza apoi mamaliga pe o tava intr-un strat.
Se adauga peste mamaliga porumbul fiert, dovleceii taiati rondele si rosiile taiate bucati si ele.
Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru iar deasupra se adauga branza rasa.
Se coace in cuptor 15- 20 minute.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.