reteta de fondue aperitiv

Fondue aperitiv

Ingrediente:

350 g. cascaval
smantana
o lingurita de faina
1 mar verde
1 telina verde
paine neagra
sucul de la o lamaie
piper

Cum se prepara:
reteta de fondue aperitivSe curata telina si se taie bastonase. Se taie si painea bastonase si 50 g. de branza. Se spala marul, se curata de samburi si se taie cubulete. Se stropeste apoi marul cu sucul de lamaie.
Se pune smantana pe foc, intr-o craticioara. Se adauga restul de cascaval ras si se amesteca des, sa nu se prinda. Se adauga si faina in craticioara dupa ce s-a topit branza. Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote, amestecand des. Se adauga apoi piperul.
In pahare se aseaza pe fund bucatile de mere taiate mai devreme. Se adauga deasupra crema de cascaval, apoi din nou un strat de mere taiate cuburi. Se serveste cu bastonasele de telina taiate mai devreme, bastonasele de cascaval si bastonase de paine prajita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
Scroll to Top