Ingrediente:

150 g. orez
150 g. dovleac
1 morcov
1 ceapa
1 bucata de telina
4 oua
50 g. branza rasa
patrunjel, marar, cimbru tocat
3 linguri de ulei
zeama de legume (cat e necesar)
sare si piper

Cum se prepara:
Se fierbe orezul in zeama de legume.chiftele din orez cu legume
Morcovul, ceapa si telina se toaca foarte marunt si se prajesc in ulei 6-7 minute.
Se adauga apoi branza ras si la urma orezul fiert.
Se lasa sa se prajeasca putin apoi se ia de pe foc si se amesteca cu marar, patrunjel, cimbru, sare si piper dupa gust.
Se aseaza amestecul intr-o forma inalta, tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aproximativ 1 ora.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.