Pe frigul asta o supa e numa buna: supa de praz.

Ingrediente:

3 fire de praz
50 g. margarina
200 g. paine
500 ml. supa de legume
1 lamaie
1 legatura de verdeata
1 lingurita de zahar
sare
crutoane

Cum se prepara supa de praz:
Prazul se curata si se indeparteaza partea verde. Se taie rondele si se caleste in margarina.
Se adauga si partea verde a prazului, tocata, supa de legume si painea si se lasa la fiert 40-45 de minute.
Se dau prin mixer legumele din supa, se adauga sare, zaharul si zeama de lamaie si se pune la loc pe foc, sa mai dea cateva clocote.
Se serveste supa cu verdeaza presarata deasupra si crutoane.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.