O supa e intotdeauna bine venita si, cum am descoperit in ultima vreme ca imi plac dovleceii in mod deosebit, va propun sa incercati o supa crema de dovlecei:

Ingrediente:supa crema de dovlecei

1 ceapa
2 morcovi
1 cartof
2 dovlecei
2 lg. de ulei
1 varf de sare
patrunjel tocat

Cum se prepara:
Se curata si se spala ceapa, morcovii, dovleceii si cartoful, apoi se taie bucati.
Se pun toate la fiert cu apa cat sa le acopere.
Se dau apoi prin mixer si se amesteca cu apa in care au fiert.
Se adauga ulei (preferabil de masline) si sare si se pune piureul inapoi la fiert sa mai dea cateva clocote.
Patrunjelul se presara deasupra inainte de servire.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.