Ingrediente:

400 g. macaroane
5 bucati de anghinare
200 g. crema de branza
50 g. branza sarata rasa
2 catei de usturoi
50 g. de unt
patrunjel
sare si piper

Cum se prepara:Se fierb macaroanele in apa sarata.
Se curata si se toaca usturoiul. Se curata anghinarea si se taie bucati.
Se prajeste usturoiul in unt, apoi se adauga anghinarea. Se lasa pe foc mic, eventual se adauga 1-2 linguri de apa.
Se adauga apoi macaroanele in tigaie. Se lasa pe foc 2-3 minute, apoi se adauga crema de branza, branza rasa si patrunjelul. Se amesteca bine si se varsa totul intr-o tava cu hartie de copt.
Se presara deasupra branza rasa din nou si se coace la cuptor 20-25 de minute.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.