Si painea uscata are rolul ei, nimic din bucatarie nu se arunca 🙂 Daca nu serveste ca pranz pentru porumbei, serveste ca ingredient principal pentru o placinta delicioasa:

Ingrediente:

reteta de placinta cu paine250 g. paine uscata
250 g. crema de branza
1/2 l. de lapte
250 g. branza afumata
2 oua
cateva rosii
cascaval ras
patrunjel
sare

Cum se prepara:
Se inmoaie painea in laptele cald.
Se amesteca apoi cu mixerul si se adauga crema de branza si sare.
Se adauga branza afumata rasa, patrunjelul tocat si ouale.
Se amesteca din nou si se varsa amestecul intr-o tava cu hartie de copt.
Se taie rosiile in jumatate si se aseaza deasupra aluatului.
Se presara totul cu cascaval si se coace in cuptor 40 de minute.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.