Ingrediente:

macaroane
o conserva de fasole verde
1/2 de paine
2 catei de usturoi
100 g. de branza
oregano
otet aromat

Cum se prepara:Se fierb macaroanele impreuna cu fasolea.macaroane cu fasole verde
Intre timp se taie painea bucati mici si se prajeste intr-o tigaie. Cand sunt prajite bucatile de paine, se adauga otetul aromat.
Se scoate painea din tigaie si se aseaza pe o farfurie.
In aceeasi tigaie se adauga ulei si se prajesc cateii de usturoi tocati.
Se adauga peste usturoi macaroanele si fasolea stoarse de apa.
Se adauga apoi bucatile de paine in tigaie, se stinge focul, se rade deasupra branza si se presara oregano.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.