Tarta de iaurt

Ingrediente:

300 g. biscuiti simpli
50 g. de unt
250 g. crema de branza
250 g. iaurt simplu
2 linguri de zahar
un pachet de gelatina
coaja de portocala
lapte fierbinte (nu fiert)

Cum se prepara:
Se macina biscuitii, apoi se amesteca cu untul.
Se pune aluatul obtinut intr-o forma de prajitura cu hartie de copt si se da la cuptor 15 minute.
In timp ce se raceste aluatul, se amesteca iaurtul cu zaharul si cu crema de branza.
Se lasa intre timp gelatina in laptele fierbinte (se urmaresc instructiunile de pe pachet), apoi se amesteca repede cu crema de branza si iaurt.
Se adauga crema peste aluatul racit si se lasa in frigider sa se intareasca gelatina (macar 3 ore).
Se decoreaza prajitura cu coaja de portocala rasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top