Daca tot a venit caldura, e timpul sa ne delectam cu niste inghetata cu fructe:

Ingrediente: 

 

100 g. cirese
1 pepene galben mic
100 g. capsuni
2 piersici
2 prune
50 g. afine
100 g. boabe de strugure
frunze de menta
70 ml. sirop de zahar
inghetata de vanilie

Cum se prepara:
Se spala fructele, cele cu coaja se decojesc si samburii se scot.
Se taie apoi fructele bucatele si se pun intr-un bol impreuna cu frunze de menta.
Se adauga siropul de zahar, se amesteca si se lasa la rece 12 ore.
Se serveste inghetata de vanilie in boluri de desert decorata in abundenta cu salata de fructe.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.