O reteta simpla, numai buna pentru cei mici dar si pentru noi, astia mai mari care am manca parca o prajiturica din cand in cand:

Ingrediente:

370 g. de faina
150 g. unt
130 g. zahar
1 plic de praf de copt
250 g. branza de vaci
2 oua
1 plic de zahar vanilat
fructe confiate (sau proaspete)
zahar pudra

Cum se prepara:
Se topeste untul intr-o craticioara, pe foc mic.
Faina se amesteca cu praful de copt, ouale, zaharul, zaharul vanilat, untul si branza.
Se framanta bine aluatul, dupa care se adauga fructele taiate bucati si se framanta din
nou.
Se intinde aluatul pe o planseta presarata cu faina, se taie forme din el si se pun intr-o tava unsa cu unt si faina si se da la cuptor 30-35 de minute.
Se pudreaza apoi cu zahar pudra si se lasa la racit.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.