Una din cele mai bune prajituri ce le-am incercat in ultima vreme este prajitura cu foi de nuca si crema de vanilie. O bunatate! Nu veti regreta nici un minut din timpul petrecut spargand nuci (un adevarat test de rabdare)!
Prajitura poate parea complicat de facut, la prima vedere, dar adevarul este ca procedeul este destul de simplu.

 

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

2 comentarii: “Prajitura cu foi de nuca si crema de vanilie

  1. Cu adevărat senzaționala aceasta prăjitură! Acum am am asamblat-o și sunt convinsa ca va fi devorata in primele minute ale dimineții. Am în schimb doua obiectii: prima ar fi ca ar fi bine sa scrieți dimensiunea tăvii ce ați folosit-o pentru ca, eu deși credeam ca folosesc o tava mica, cu greu am reușit sa scot patru foi iar a doua este ca e prea mult 50 gr amidon. Eu am pus 30 gr și tot a ieșit foarte tare crema. Va felicit pentru rețetele minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.