Ingrediente:

1 kg. de pere
150 g. de zahar
150 g. de unt
200 g. de faina
un pachet de drojdie
4 oua

Cum se prepara:placinta de pere
Se curata perele de coaja si se taie cubulete mici (toate perele in afara de una). Se bat galbenusurile de ou cu zaharul. Se adauga apoi untul topit si se amesteca bine.
Se bat albusurile spume si se amesteca cu compozitia de mai inainte. Se adauga apoi faina si drojdia si se amesteca cu grija.
Se adauga apoi in aluat bucatile de pere si se amesteca din nou.
Se varsa amestecul intr-o tava de prajituri cu hartie de copt. Se decoreaza cu bucati de para (cea lasata deoparte) si se coace in cuptor 30-35 de minute.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.