Ingrediente:

1 si 1/4 litrii de lapte
3 linguri de zahar
400 g. orez
250 ml. frisca
1 lingurita de zahar vanilat
100 g. ciocolata (amaruie)
100 g. migdale tocate
250 g. mango

Cum se procedeaza:
orez cu stracciatellaSe fierbe laptele cu zahar si se adauga orezul.
Se lasa la fiert 30 de minute, amestecand des.
Se lasa apoi la racit.
Se bate frisca cu zahar vanilat.
Se rade ciocolata.
Se prajesc migdalele si se inglobeaza cu grija in orezul racit, impreuna cu frisca si ciocolata.
Se aseaza in cupe si se rastoarna pe farfurii de desert.
Se paseaza o parte din mangosi se adauga la piureu.
Se aseaza de jur imprejurul cremei restul de mango taiat bucatele.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.