Ingrediente:

Pentru blat:

6 oua
150 g. unt
200 g. zahar
coaja rasa de la o lamaie
200 g. faina
50 g. amidon
2 lingurite praf de copt

Pentru glazura si sirop:

100 g. ciocolata
150 g. zahar pudra
2 linguri suc de lamaie

Cum se procedeza:
prajitura lamaitaSe incinge cuptorul.
Se separa ouale si se bate untul cu zahar.
Se inglobeaza galbenusurile, faina si amidonul, praful de copt si albusul
batut.
Se intinde pe o tava cu hartie de copt si se coace aprox. 25 de minute.

Se amesteca zaharul pudra cu sucul de lamaie si se acopera jumatate din prajitura; cealalta jumatate se acopera cu ciocolata topita.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.