Ingrediente:

un aluat frageddiscuri de ciocolata
200 g. de apa
100 g. cacao
150 g. zahar
2 galbenusuri
o lingura de faina
150 ml. lapte

Cum se prepara:
Se prepara aluatul. Se intinde apoi pe masa si se taie cercuri din el.
Se aseaza discurile de aluat intr-o tava cu hartie de copt si se presara deasupra lor zahar granulat.
Se face apoi o adancitura in fiecare disc de aluat.

Intr-un castron se amesteca apa, cacaoa si zaharul. Se pune pe foc si se amesteca des pana incepe sa fiarba si sa se formeze crema de ciocolata.
Se lasa apoi crema la racit.
Se incalzeste laptele pe foc, fara a-l fierbe.
Se bat galbenusurile cu putin zahar, se adauga apoi faina si laptele cald si se pune amestecul pe foc pana incepe sa fiarba, amestecand des. Se lasa 1 minut la fiert, dupa care se amesteca cu crema de cacao si se lasa sa se raceasca.
Se umplu adanciturile din discurile de aluat cu crema si se coc in cuptor 15 minute (pana se coloreaza).
Restul de crema se pune intr-un castronel de desert.
Se servesc biscuitii impreuna cu crema, in care se pot inmuia.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.