Din cartofi ies foarte bine si deserturi, nu doar mancaruri sarate: muffins cu cartofi (sau briose, cum doriti sa le spuneti).

Ingrediente:

150 g. unt
200 g. zahar
3 oua
100 ml. frisca
200 g. cartofi fierti
200 g. faina
scortisoara
coaja rasa de la o lamaie
drojdie


Cum se prepara:

Se amesteca cu mixerul untul cu zaharul.
Se adauga pe rand galbenusurile, frisca, cartofii fierti, faina, scortisoara, coaja de lamaie si drojdia.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in crema.
Se pune crema in forme de briose si se dau la cuptor 30 de minute.
Se servesc cu frisca sau crema de ciocolata deasupra.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.