Ingrediente:

500 ml frisca lichida
100 g. zahar
15-20 de biscuiti
5 linguri de vin sec sau demisec
un varf de sare

Cum se prepara:Se bate frisca cu putina sare. Se adauga apoi zaharul.
desert cu frisca si biscuitiSe varsa apoi frisca intr-o forma de prajitura, cu hartie de copt. Se acopera forma de prajitura si se lasa la congelator aproximativ 1 ora.
Se zdrobesc biscuitii (se lasa apoi deoparte 2-3 lingurite de biscuiti zdrobiti), apoi se amesteca cu vinul.
Se scoate frisca din congelator si se zdrobeste in bucati. Se amesteca cu biscuitii cu vin, cu mixerul, si se pune inapoi la congelator inca 2 ore.
Se scoate apoi forma din congelator si se intoarce cu fundul in sus si se presara cu biscuitii zdrobiti tinuti deoparte.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.