Ingrediente:

200 g. de  biscuiti
200 g. de zahar
2 linguri de cacao
5 oua
1 galbenus
1/2 L. de lapte cald

pentru caramel:

200 g. de zahar
cateva linguri de apa

Cum se prepara:
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu zahar si cacao, se adauga ouale si se dilueaza cu lapte cald.
Se prepara caramelul: se pune pe foc zaharul cu putina apa si se lasa la foc mic, amestecand mereu, pana ce zaharul se caramelizeaza.
Se pune caramelul intr-o forma de prajitura si se varsa deasupra amestecul cu cacao.
Se aseaza forma de prajitura in bain marie, se acopera prajitura cu folie de aluminiu (in care se face o gaura) si se lasa in cuptor 45 de minute (aluatul e copt cand infigand o scobitoare in el, o scoatem curata)

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.