Muraturi si conserve

Ce punem in camara?

muraturi si conserve

Muraturi si conserve pentru iarna, gemuri si compoturi.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, contactati-ne cu incredere! Veti primi un raspuns la nedumerirea dvs. in cel mai scurt timp posibil!

Doresti sa primesti pe email cele mai proaspete retete?

 Aboneaza-te la newsletter!

Vei primi pe e-mail ultimele noutati si vei avea acces imediat la ultimele retete!

Nectar de caise si piersici (suc concentrat de caise si piersici)

Nectar de caise si piersici. Sau suc concentrat de piersici si caise, daca preferati ceasta denumire. Reteta fara consevanti sau arome artificiale, contine strict apa, zahar si fructe. Este usor de preparat si delicios de aromat. Partea faina e ca se pastreaza o vreme in camara, deci il puteti servi si la toamna. Print Nectar…
Read more

Posted in bauturi, pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Compot de piersici

A inceput de ceva vreme sezonul piersicilor si deci e timpul sa ne gandim la gemuri, compot si alte “bunataturi”, nu? 🙂 Iar compotul de piersici e atat de usor de facut! Print Compot de piersici Ingrediente: 3 kg. de piersici 1 kg. de zahar Cum se prepara: Se spala foarte bine piersicile, se taie in…
Read more

Posted in deserturi cu fructe, pentru iarna | Tagged , | Leave a comment

Dulceata de struguri

Cu doar 3 ingrediente si putintica rabdare se poate prepara o delicioasa dulceata de struguri de pus la pastrat pentru iarna. Print Dulceata de struguri Ingrediente: 1 farfurie adanca plina cu boabe de struguri 1 kg. de zahar 3 linguri zeama de lamaie Cum se prepara: Se decojesc boabele de struguri si se scot samburii (cu…
Read more

Posted in pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Gem de portocale

Cand eram copil mi se parea ca pentru a face gem e nevoie de multa indemanare si puteri supranaturale, de ies asa de bune! Bineinteles ca m-am inselat, gemul de portocale se prepara chiar usor! E nevoie de putine ingrediente, o oala incapatoare si borcane spalate bine. Print Gem de portocale Ingrediente: 4 portocale mari 1…
Read more

Posted in pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Ghiveci de legume

Ingrediente: 6 kg. fasole verde 6 kg. morcovi 3 kg. ceapa 4 kg. ardei gras 2 kg. ardei capia 4 kg. vinete 4 kg. dovlecei 2 verze 800 g. sos de rosii 1 litru de ulei sare si piper Cum se prepara:

Posted in pentru iarna | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Muraturi asortate

Ingrediente: gogonele conopida castraveti morcovi telina ardei capia verzi usturoi marar hrean Cum se procedeaza:

Posted in pentru iarna | Tagged , | Leave a comment

Zacusca

Ingrediente: 1 litru de ulei 30 de cepe 30 de ardei grasi 5 kg.de rosii (sau 40 de rosii) 20 de bucati de vinete 1 lingura de zahar.

Posted in pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Zacusca de mere

Ingrediente: 1 kg. rosii 200 g. ceapa 2 mere 1 ardei gras 1 pahar de ulei zeama de la 2 lamai 1 lingurita de sare 100 g. zahar 1 foaie de dafin tocata Cum se prepara:

Posted in pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Salata de legume cu mere

Ingrediente: 500 g. ceapa 500 g. ardei gras 500 g. gogosari 500 g. mere

Posted in pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Castraveti murati cu struguri verzi

Ingrediente: 3 kg. castraveti 4 ciorchini de strugure 4 linguri de sare 2 linguri de zahar 1 vf. de cutit de conservant hrean, marar, cimbru, boabe de mustar, foi de dafin Cum se prepara:

Posted in pentru iarna | Tagged | Leave a comment

Dovlecei in otet

Ingrediente: 3 kg. dovlecei 2 cepe rosii 3 ardei iuti

Posted in pentru iarna | Tagged , | Leave a comment

Dulceata de smochine

Ingrediente: 1 kg. de zahar 1 farfurie adanca plina de smochine zeama de la o lamaie 3 pahare de apa Cum se prepara:

Posted in pentru iarna | Tagged , | Leave a comment

 

Vezi toate retetele!