Prajitura cu nuca si rahat
Prajitura cu crema de nuca, ce poate fi mai clasic de atat in luna decembrie? Este insa atat de gustoasa incat isi merita statutul de “prajitura clasica”: prajitura cu rahat …
Prajitura cu crema de nuca, ce poate fi mai clasic de atat in luna decembrie? Este insa atat de gustoasa incat isi merita statutul de “prajitura clasica”: prajitura cu rahat …
Pe frigul asta o supa e numa buna: supa de praz. Ingrediente: 3 fire de praz 50 g. margarina 200 g. paine 500 ml. supa de legume 1 lamaie 1 legatura …
Din cartofi ies foarte bine si deserturi, nu doar mancaruri sarate: muffins cu cartofi (sau briose, cum doriti sa le spuneti). Ingrediente:
Un aperitiv special pentru Mos Nicolae: saculeti comestibili 🙂 Ingrediente: 4 foi de aluat foietaj (ca foile de strudel) 4 galbenusuri un fir de ceapa verde sare si piper ulei Cum …
Pe langa clasica umplutura de branza la aceasta reteta am adaugat si rosii. Incercati sa vedeti ce iese 🙂 Ingrediente: 600 g. faina drojdie 250 ml. apa calduta 500 g. rosii decojite …
Mini-frigaruii se pot servi ca aperitiv, desert sau pur si simplu ca ceva de rontaiala in loc de popcorn 🙂 Ingrediente: 4 felii paine de secara 100 g. crema de …
Ingrediente: 4 banane 200 ml. de lapte de vaca si 200 ml. lapte de cocos (sau 400 ml. lapte de vaca) 80 g. de orez 2 linguri de zahar sucul …
Ingrediente: 1 kg de cartofi 300 g. fasole verde 4 oua 2 linguri de branza sarata rasa patrunjel tocat 2 linguri de unt sare Cum se prepara: Se fierb cartofii, …