Compot de piersici

Compot de piersici

compot de piersici

A inceput de ceva vreme sezonul piersicilor si deci e┬átimpul sa ne gandim la gemuri, compot si alte “bunataturi”, nu? ­čÖé
Iar compotul de piersici e atat de usor de facut!

Compot de piersici
    Ingrediente:
  • 3 kg. de piersici
  • 1 kg. de zahar
    Cum se prepara:
  • Se spala foarte bine piersicile, se taie in jumatate (sau sferturi, daca preferati), se scot samburii si se aseaza in borcane. Se si decojesc, daca doriti.
  • Se adauga 5 linguri de zahar in fiecare borcan si apoi apa (nu le umpleti chiar pana la refuz, lasati putin spatiu liber).
  • Se capseaza bine borcanele si se fierb pe baie de abur 20 de minute. Borcanele trebuie invelite in ceva, in ziare sau prosoape de bucatarie, cat sa nu se atinga borcanele intre ele.
  • Se lasa apoi borcanele cu compot la racit.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
http://www.retete-vegetariene.ro/compot-de-piersici/

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *