Un pranz sau o cina rapida: chifle umplute cu ciuperci, coapte in cuptor.

Chifle umplute cu ciuperci, la cuptor
    Ingrediente:
  • 4-5 chifle (care pot fi facute si in casa: se prepara aluatul la masina de facut paine, se imparte in 4-5 parti care se vor coace in cuptor, in tava)
  • cam 200 g. ciuperci (proaspete, din conserva sau congelate)
  • niste unt, de preferat la temperatura camerei
  • 1 ardei gras
  • cascaval ras (atat cat sa ajunga pe fiecare chifla)
  • 2-3 linguri de patrunjel tocat
  • sare, piper si cimbru dupa gust
    Cum se prepara chiflele umplute:
  • Se curata ciupercile si se taie marunt; se inabusa apoi in ulei cateva minute.
  • Se adauga apoi in tigaie ardeiul gras, tocat marunt, si se lasa la inabusit impreuna cu ciupercile, pana legumele incep sa se rumeneasca usor (cateva minute).
  • Se stinge apoi focul, se adauga verdeata tocata, sare, piper si cimbru si se amesteca.
  • Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul, se unge interiorul cu unt, apoi se umplu cu amestecul de ciuperci.
  • Se adauga cascavalul ras deasupra si se dau chiflele la cuptor 10 minute.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.retete-vegetariene.ro/chifle-umplute-ciuperci-la-cuptor/

Se servesc calde.

Pofta buna! 

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.