Ingrediente:

2 bucati de anghinare
2 dovlecei
200 g. ciuperci
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei
1 lingura de oregano
sare

Cum se prepara:reteta de mancare de legume
Se curata ciupercile, anghinarea si dovleceii, apoi se taie fiecare in bucati cat mai mici.
Usturoiul se curata si se zdrobeste.
Se pune uleiul pe foc intr-o tigaie si se adauga usturoiul.
Se lasa pe foc cateva secunde dupa care se adauga legumele:
intai anghinarea, dupa 5 minute dovleceii iar mai tarziu ciupercile.
Se amesteca la foc mediu 15 minute.
Cand e gata, se amesteca cu oregano si se adauga sare dupa gust.

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.