O ciorbita suna numai bine pentru vremea rece de afara: ciorba de legume cu paste fainoase.

Ciorba de legume cu paste fainoase
    Ingrediente:
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 3 cartofi
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 1/2 conopida mica
  • 1 dovlecel
  • 1 foaie de dafin
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de busuioc (sau cateva frunze proaspete)
  • 100 g. paste fainoase
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
    Cum se prepara:
  • Se fierb macaroanele in apa cu sare si un strop de ulei, pentru a nu se lipi pastele intre ele.
  • Legumele se curata, se spala si se taie bucatele (cubulete) cat mai mici. Ceapa se toaca cat mai marunt.
  • Se inabusa ceapa si usturoiul cu ulei timp de cateva minute (pana se rumeneste usor), apoi se adauga legumele, apa cat sa le acopere si se lasa la fiert.
  • Cand au fiert legumele se adauga macaroanele si sucul de rosii, foaia de dafin si cele de busuioc si se mai lasa sa dea cateva clocote.
  • Daca este nevoie, se mai adauga apa, se potriveste de sare si piper si se serveste fierbinte.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.retete-vegetariene.ro/ciorba-de-legume-cu-paste-fainoase/

Pofta buna!

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Un comentariu la reteta “Ciorba de legume cu paste fainoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.