salata de cartofi

Salata de cartofi

Ingrediente:

1 kg. de cartofi
2 cepe
4 linguri de ulei
1 lingura de zahar
un pahar de supa de legume
1/2 pahar otet
sare, piper
3-4 fire de ceapa verde
100 g. masline

Cum se procedeaza:salata de cartofi
Se fierb cartofii fara coaja. Se curata ceapa si se toaca.
Pentru marinata se incinge uleiul si se prajeste ceapa.
Se presara zahar si se lasa sa se caramelizeze.
Se stinge cu supa si cu otet, se sareaza, se pipareaza si se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic.
Se scurg cartofii si se taie.
Se aseaza totul intr-un castron, se stropeste cu marinata si se lasa apoi salata acoperita 1-2 ore, ca sa se patrunda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top