paine de casa cu mac si susan

Paine de casa cu mac si susan

Painea de casa cu mac si susan este o combinatie delicioasa! Se prepara foarte usor in aparatul de paine.

Eu am preparat-o in masina de paine, dar aluatul se poate framanta la fel de bine si cu mana si se poate coace la cuptor.

Paine de casa cu mac si susan
    Ingrediente:
  • 280 ml. apa
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 450 gr. de faina alba
  • 10 grame de drojdie proaspata
  • mac
  • susan
    Cum se prepara painea cu mac si susan:
  • Se adauga pe rand, in masina de pane: apa, uleiul, sarea, zaharul, faina apoi drojdia.
  • Odata pornit aparatul de paine, setati programul “Basic”, nivel de coacere “mediu”, greutate “2 lbs” si apasati butonul start.
  • Aparatul de paine va incepe sa framante aluatul, la inceput incet, apoi mai vartos.
  • Dupa jumatate de ora, aparatul va incepe sa "bipuie", si va framanta aluatul din nou. Acum este momentul sa adaugati macul (adaugati cat doriti, au am adaugat cateva grame dupa ochi).
  • Mai tarziu, dupa aprox. 2 ore, aparatul va incepe sa coaca aluatul. Acum este momentul sa presarati susanul. Deoarece aluatul incepe sa creasca, susanul va di distribuit doar pe coaja de paine, si nu in interior.
  • Rezultatul final va fi o combinatie delicioasa de paine cu mac in interior si coaja cu susan.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
http://www.retete-vegetariene.ro/paine-casa-mac-susan/

Distribuie daca ti-a placut!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *