Iata o reteta perfecta pentru orice perioada a anului, potrivita chiar pentru masa de Craciun: lasagna vegetariana cu sos pesto si legume.

Rapida si usor de preparat, lasagna cu pesto va incanta, fara indoiala, papilele gustative ale musafirilor!

Lasagna vegetariana cu sos pesto si ciuperci
    Ingrediente:
  • 1 pachet de foi de lasagna
  • sos bechamel preparat cu 1 Litru de lapte
  • 1 cana de sos pesto
  • 500 gr. de ciuperci
  • 200-300 gr. cascaval ras
    Cum se prepara:
  • Pentru inceput, se prepara sosul bechamel.
  • Ciupercile se spala si se curata, se taie apoi felii si se prajesc cateva minute in unt sau intr-o tigaie cu putin ulei.
  • In tava termorezistenta se intinde un strat de sos bechamel.
  • Restul de sos alb se amesteca bine cu ciupercile si sosul pesto.
    Se asambleaza acum lasagna:
  • Peste stratul de sos alb, se aseaza un strat de foi de lasagna, apoi un strat de sos, apoi se presara 2-3 linguri de cascaval deasupra. Se continua cu un strat de foi de lasagna, apoi sos, apoi branza. Se continua in acest mod pana la ultimul strat, de sos. Deasupra se presara restul de cascaval si se da tava de lasagna la cuptor pana se rumeneste bine deasupra (cuptorul incins la 200°C, aprox. 20-30 de minute)
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.retete-vegetariene.ro/lasagna-vegetariana-pesto-ciuperci/

Pofta buna!

Distribuie daca ti-a placut!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.