chiftelute conopida

Chiftelute din conopida

O bunatate de chiftele: chiftelute de conopida.

Se prepara repede-repejor si sunt gustoase rau!

Chiftelute din conopida
    Ingrediente:
  • 1 conopida mica (cam 1/2 de kg)
  • 300 gr. de cascaval ras
  • 1 ou intreg
  • 2-3 catei de usturoi
  • pesmet (cat incape, cateva linguri cu varf)
  • sare si piper
    Cum se prepara:
  • Conopida se curata si se desface buchetele, apoi se fierbe in apa cu sare.
  • Cand conopida a fiert, se stoarce de apa si se lasa putin la racit.
  • Conopida racita se zdrobeste apoi "grosolan" cu furculita si se amesteca apoi cu restul ingredientelor (eu am amestecat totul cu mana, nu va sfiiti sa faceti la fel 🙂 )
  • Se formeaza apoi chiftelele in palma, se rostogolesc apoi prin pesmet si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se stropesc apoi chiftelele de conopida cu un fir de ulei si se dau la cuptorul fierbinte (200°C): se lasa la copt cam 15 minute, se intorc cu grija si se mai lasa la cuptor inca 15-20 de minute, pana se rumenesc si pe cealalta parte.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
http://www.retete-vegetariene.ro/chiftelute-conopida/

Distribuie daca ti-a placut!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *