bastonase de mamaliguta la cuptor

Bastonase de mamaliguta la cuptor

Mamaliguta cu branza este nelipsita din dieta noastra. Iar bastonasele de mamaliguta la cuptor sunt un mod interesant si alternativ  de a prezenta mamaliguta la masa.

Bastonase de mamaliguta la cuptor
    Ingrediente:
  • 1 pahar de faina de malai
  • 2 pahare de apa
  • branza telemea rasa
  • sare dupa gust
    Cum se prepara:
  • Intai, se prepara mamaliga: se pune la fiert, la foc mic, faina de malai in apa cu putina sare si se amesteca continuu pana se leaga mamaliga
  • Se ia apoi mamaliga de pe foc si se amesteca cu o parte din branza sarata rasa.
  • Mamaliga se intinde apoi pe masa de lucru intr-o foaie de aprox. 1 cm (se aseaza mamaliga pe suprafata de lucru, se acopera cu niste folie transparenta sau hartie de copt si se intinde folosind un sucitor).
  • Dupa ce s-a racit complet, se taie mamaliga in forma de bastonase.
  • Se aseaza apoi bastonasele in tava tapetata cu hartie de copt si se presara cu restul de branza rasa.
  • Se da tava la cuptor timp de 15-20 de minute, la 180°C, sau pana se rumenesc bastonasele de mamaliga.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
http://www.retete-vegetariene.ro/bastonase-mamaliguta-cuptor/

Distribuie daca ti-a placut!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *